De werkwijze op de basisschool

Fijne fotodagen

Natuurlijk verlopen de dagen waarop wij komen fotograferen net iets anders dan anders, maar ze zijn wel heel leuk! We houden rekening met gymlessen, proefwerken, het weer, etc. De ervaring leert dat als wij ons heel flexibel opstellen, de regie in handen nemen, de fotodagen goed voorbereiden en als er één/meer hulpouders aanwezig zijn, dat de fotodagen heel leuk zijn. De leerkrachten ervaren ons niet als last en zijn blij met onze flexibele handelen.

Vol enthousiasme

Wij maken in overleg met de school een schema voor de fotodag(en). De groepen zijn in totaal 20-30 minuten aan de beurt voor de individuele portretreeks voor het witte doek. Als alle klassen aan de beurt zijn geweest, worden alle broers en zussen samen op de foto gezet. Voor en na schooltijd is er ook ruimte om broers en zussen die nog niet op school zitten te fotograferen. Dit gebeurt op inschrijving. Wij bieden meerdere soorten groepsfoto’s aan. Afhankelijk van de gemaakte keuze worden deze ingepland op de dag.

De 7 voordelen van Rainbow7 voor basisscholen

  • We werken volledig zelfstandig.

  • Ouders bestellen makkelijk online.

  • Er zijn geen kosten voor de school.

  • De groepsfoto is gratis voor elke leerkracht.

  • Snelle service richting ouders.

  • De fotografen hebben allemaal ervaring met kinderen en zijn zelf moeder.

  • We zijn geduldig, zorgzaam, lief en grappig voor ieder kind.

Overtuigd dat Rainbow7 op jouw basisschool moet komen fotograferen? Neem dan even contact op of geef onze naam en website door aan de leiding.

Zo ziet een fotoserie op de basisschool er uit:

Mogen we bij jullie komen fotograferen?

Ben je al overtuigd dat het heel leuk zou zijn als Rainbow7 bij jullie op de basisschool mag komen fotograferen? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Wij weten dat de ouders het in ieder geval geweldig vinden om zulke prachtige en spontane foto’s van hun kinderen te ontvangen en thuis op te kunnen hangen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk wat voorbeelden van groepsfoto’s: