“Met kinderen werken is het allermooiste wat ik me kan bedenken!”

Rianne Westphal-Cnossen

“Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste foto’s te maken”

Esther van Westrenen

Ons streven is dat bij alle (groot)ouders van Nederland prachtige foto’s van hun mooie (klein)kinderen aan de muur hangen.

Rianne Westphal-Cnossen

Ik ben een vrouw bomvol energie en het kan nooit op! Ik ben getrouwd met Sebastiaan en samen hebben wij 4 kinderen; Wiebe Coen, Anna Geesje, Elin Kiek en Fedde Jonas. We zijn geen gezin van dertien in een dozijn, wat de namen van de kinderen eigenlijk al wel zeggen. Om het huisje, boompje, beestje verhaal compleet te maken hebben wij nog twee honden; Nyx en Nahdah, en vijf katten; Dikkie Dik, Pluche, Roem, Assepoes en Yeti.

We wonen aan de Kromme Rijn en hebben een aantal kippen in onze tuin lopen, elke dag lijkt wel vakantie!

Ik heb jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, wat ik ontzettend leuk heb gevonden. Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken! Toen ik de kans kreeg om een hobby, foto’s maken, en met kinderen werken te kunnen combineren heb ik deze kans gegrepen en ik heb er nog geen dag spijt van!

Sporten is een van mijn hobby’s, ik doe dit samen met de honden en in de boksschool. Eigenlijk is 24 uur in een dag te weinig, maar ik zou geen ander leven willen…

“Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken!”

“Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste fotoseries te maken”

Esther van Westrenen

Ik ben de jongste van het stel binnen het team van Rainbow 7 fotografie, lekker energiek, een duizendpoot en soms een klein beetje gek – het werken met kinderen houd je jong! Ik werk sinds oktober 2013 met plezier bij Rainbow7. Samen met mijn vriend Dennis, onze dochter Yentel, poezen en konijnen woon ik in Zeist. Vanaf kleins af aan ben ik een dierenvriendin geweest en heb naast mijn huisdieren ook nog de mooiste Tinker merrie (paard dus) van Nederland, zij heet Daantje.

In 2009 heb ik mijn SCW diploma behaald en heb daarna een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt.

Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste fotoseries te maken. Ik sta open voor aanwijzingen en tips, want het is goed en leuk om van elkaar te leren!