“Met kinderen werken is het allermooiste wat ik me kan bedenken!”

Rianne Westphal-Cnossen

“Ik houd van foto’s maken en ik vind kinderen fantastisch”

Dominique Holtman

Ons streven is dat bij alle (groot)ouders van Nederland prachtige foto’s van hun mooie (klein)kinderen aan de muur hangen.

Rianne Westphal-Cnossen

Ik ben een vrouw bomvol energie en het kan nooit op! Ik ben getrouwd met Sebastiaan en samen hebben wij 4 kinderen; Wiebe Coen, Anna Geesje, Elin Kiek en Fedde Jonas. We zijn geen gezin van dertien in een dozijn, wat de namen van de kinderen eigenlijk al wel zeggen. Om het huisje, boompje, beestje verhaal compleet te maken hebben wij nog twee honden; Nyx en Nahdah, en vijf katten; Dikkie Dik, Pluche, Roem, Assepoes en Yeti.

We wonen aan de Kromme Rijn en hebben een aantal kippen in onze tuin lopen, elke dag lijkt wel vakantie!

Ik heb jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, wat ik ontzettend leuk heb gevonden. Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken! Toen ik de kans kreeg om een hobby, foto’s maken, en met kinderen werken te kunnen combineren heb ik deze kans gegrepen en ik heb er nog geen dag spijt van!

Sporten is een van mijn hobby’s, ik doe dit samen met de honden en in de boksschool. Eigenlijk is 24 uur in een dag te weinig, maar ik zou geen ander leven willen…

“Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken!”

“Ik houd van foto’s maken en ik vind kinderen fantastisch”

Dominique Holtman

Ik ben Dominique en werk sinds 2020 bij Rainbow7 fotografie. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik met foto’s bezig. Mijn favoriete model is al 7 jaar mijn hond Luna. Sinds 2 jaar is daar mijn neefje bij gekomen. Toen Rainbow7 op mijn pad kwam hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Ik hou van foto’s maken en vind kinderen fantastisch. Hoe leuk is het dan als je dit kan combineren. Als ik geen foto’s aan het maken ben, ga ik graag met Luna op pad of loop ik hard.