“Met kinderen werken is het allermooiste wat ik me kan bedenken!”

Rianne Westphal-Cnossen

“Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste foto’s te maken”

Esther van Westrenen

“Fotograferen van kinderen is een van mijn favorieten dingen om te doen”

Stephanie

Ons streven is dat bij alle (groot)ouders van Nederland prachtige foto’s van hun mooie (klein)kinderen aan de muur hangen.

Rianne Westphal-Cnossen

Ik ben een vrouw bomvol energie en het kan nooit op! Ik ben getrouwd met Sebastiaan en samen hebben wij 4 kinderen; Wiebe Coen, Anna Geesje, Elin Kiek en Fedde Jonas. We zijn geen gezin van dertien in een dozijn, wat de namen van de kinderen eigenlijk al wel zeggen. Om het huisje, boompje, beestje verhaal compleet te maken hebben wij nog twee honden; Nyx en Nahdah, en vijf katten; Dikkie Dik, Pluche, Roem, Assepoes en Yeti.

We wonen aan de Kromme Rijn en hebben een aantal kippen in onze tuin lopen, elke dag lijkt wel vakantie!

Ik heb jaren in het speciaal onderwijs gewerkt, wat ik ontzettend leuk heb gevonden. Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken! Toen ik de kans kreeg om een hobby, foto’s maken, en met kinderen werken te kunnen combineren heb ik deze kans gegrepen en ik heb er nog geen dag spijt van!

Sporten is een van mijn hobby’s, ik doe dit samen met de honden en in de boksschool. Eigenlijk is 24 uur in een dag te weinig, maar ik zou geen ander leven willen…

“Met kinderen werken is het mooiste wat ik kan bedenken!”

“Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste fotoseries te maken”

Esther van Westrenen

Ik ben de jongste van het stel binnen het team van Rainbow 7 fotografie, lekker energiek, een duizendpoot en soms een klein beetje gek – het werken met kinderen houd je jong! Ik werk sinds oktober 2013 met plezier bij Rainbow7. Samen met mijn vriend Dennis, onze dochter Yentel, poezen en konijnen woon ik in Zeist. Vanaf kleins af aan ben ik een dierenvriendin geweest en heb naast mijn huisdieren ook nog de mooiste Tinker merrie (paard dus) van Nederland, zij heet Daantje.

In 2009 heb ik mijn SCW diploma behaald en heb daarna een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt.

Mijn doel is om kinderen op hun gemak te stellen en zo de mooiste fotoseries te maken. Ik sta open voor aanwijzingen en tips, want het is goed en leuk om van elkaar te leren!

Stephanie

Sinds oktober 2018 fotografeer ik bij Rainbow7, waar ik het al erg naar mijn zin heb. Ik woon samen met mijn vriend Stephen en onze dochter, Kensi-Mae (4). Wij hebben ook nog twee honden, Oma Sophie en hyperactieve Taro. Met ze alle wonen we in Zoetermeer. Maar het liefst woon ik op een boerderij waar ik allerlei dieren kan houden.

Ik fotografeer al zo’n 10 a 11 jaar, wat als hobby is begonnen en in de jaren mijn beroep is geworden, een echte droom die is uitgekomen. Het fotograferen van kinderen is toch een van mijn favorieten dingen om te doen, omdat het elke keer weer een leuke uitdaging is. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen zich op hun gemak voelen, zo kan je de meest mooie en echte foto’s maken. En vindt een kind het eng, geen probleem dan neem ik daar gewoon de tijd voor.

Naast het werken als fotograaf heb ik diverse andere hobby’s o.a pasteltekeningen maken. Daarnaast ben ik ook te vinden in de studio, waar ik diverse liedjes opneem. De muziek wordt ingespeeld door een vriend en ik zing de muziek in. Hoop ooit een keer op een echt podium te staan. Zo nu en dan ben ik ook sportief, zo vind ik het heerlijk om samen met taro te trainen zowel met hardlopen als met de step (want Taro is een echte sledehond met veel energie). Soms kom ik gewoon tijd te kort, maar ondanks dat geniet ik elke dag van mijn drukke leventje.

“Het fotograferen van kinderen is een van mijn
favorieten dingen om te doen”