Hoe werken wij?

Wij werken vanuit het kind. Als een kindje het wat spannend vindt, zullen we de tijd nemen om het gerust te stellen. Ons doel is om kinderen zo mooi en natuurlijk te fotograferen binnen de gestelde tijd. Als het niet meteen lukt, kan het op een later tijdstip nog een keer geprobeerd worden.

We zijn lief voor ieder kind

Wij zijn altijd op zoek naar beelden die het echte karakter van de kinderen laat zien. Dit levert in combinatie met onze stijl van fotograferen een frisse fotoserie op. Dit doen we met liefde en humor voor ieder kind.

Wel 6-7 foto’s per kind

Per kind maken we een mooie serie van wel 6-7 foto’s in verschillende poses. Als broers en zussen samen op de foto gaan, mogen ouders kiezen uit wel 4-5 verschillende foto’s.

Makkelijk online bestellen

Na 3 weken ontvangt de school of kinderdagverblijf een envelop met inlogkaartjes. Zij delen deze uit aan de kinderen. Zo kunnen de ouders de foto’s (digitale fotobestanden of voordeelpakketten met afdrukken) gemakkelijk online bestellen en de foto’s worden thuis afgeleverd.

Ons streven is dat bij alle (groot)ouders van Nederland prachtige foto’s van hun mooie (klein)kinderen aan de muur hangen.

De werkwijze op het kinderdagverblijf

Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan op een kinderdagverblijf? Ook daar maken we prachtige foto’s van die lieve kleine kindjes. Wist je dat ze zelfs samen op de foto kunnen met hun oudere broer of zus?

Meer over de werkwijze op de basisschool

Dat elk jaar de fotograaf op school komt, is een traditie, maar… dat het op een frisse, ongedwongen, leuke manier gaat, wist je misschien nog niet. Lees verder voor meer informatie over schoolfotografie.

Meer weten over onze fotostudio in Bunnik

We hebben een kleine studio in Bunnik. Hier ben je van harte welkom om als gezin op de foto te gaan tegen een scherp tarief. Lijkt het je leuk  en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail.