Denk handig, snel en modern; wij bieden alle foto’s aan als hoog resolutie fotobestanden in kleur en zwart/wit. Met deze gemiddeld 6-8 fotobestanden kan je alle kanten op; maak een eigen album via Hema.nl of plaats wat foto’s op Facebook. Je kan 1 fotobestand bestellen, maar ook de hele reeks, dat noemen wij pakket 1 – de bekende downloaddeal. Het leuke is dat je lekker veel korting krijgt als je meer dan 1 van deze digitale pakketten bij ons bestelt, dus reken maar uit hoe voordelig je dan uit bent en hoeveel plezier je van deze fotobestanden zal hebben.

En natuurlijk bieden wij ook fotoproducten aan die ‘leuk zijn voor aan de muur (bij opa en oma)’ zoals een canvas of fotovergroting. Heel handig is het DIY (do it yourself) foto-afdrukkenpakket (pakket 2) dat je helemaal zelf samen kunt stellen. Selecteer 2 afbeeldingen voor een 13×19 cm afdruk, 1 voor een 13×19 cm groepsfoto afdruk, plus een leuke afbeelding voor het pasfotovel dat uit wel 16 pasfoto’s bestaat. Ook weer bij dit pakket, is het heel aantrekkelijk om er meer dan 1 te bestellen, want dan krijg je lekker 10% korting; mooi meegenomen!

Een enkele afdruk kan je ook gewoon bestellen, je kan het allemaal zo gek maken als je zelf wilt, dat is ons motto.Wil je alles even duidelijk en overzichtelijk zien wat er mogelijk is, ga naar onze button product/prijslijst.